All our wines are available for takeaway. Ask for our Wine Shop, where you will find more than 200 references at the best price.
v.t. castilla
-
FINCA RIO NEGRO
Gewurztraminer
-
22,50
d.o. jumilla
-
ALCEÑO
Sauvignon Blanc. Ferm. en Barrica
-
20,90
d.o. getariako txakolina
-
K5 Sobre lías
Hondarrabi Zuri
-
29,90
vino de españa
-
HABLA DEL MAR
Coupage
-
27,00
d.o. rioja
-
VIVANCO
Viura, Maturana, Garnacha Blanca y Temp. Blanco
-
19,00
-
FINCA LA EMPERATRIZ
Viura. Fermentado en hormigón y barrica
-
43,00
-
PLACET Valtomelloso
Viura. Fermentado en barrica
-
36,50
-
HACIENDA LOPEZ DE HARO
Viura. Fermentado en barrica
-
26,50
-
VILLA HUERCOS VIUDA NEGRA
Tempranillo Blanco
-
35,00
-
LEVANTADAS VIUDA NEGRA
Viura, Malvasia y Temp. Blanco
-
19,00
D.O. PENEDES
-
EL GUARÁ
Xarel-lo
-
25,50
D.O. UTIEL REQUENA
-
ANMA CHOZAS CARRASCAL
Garnacha Blanca
-
20,50
D.O. NAVARRA
-
MIMAO
Garnacha Blanca. Fermentado en barrica
-
19,90
-
ORCHIDEA CUVEE
Sauvignon Blanc. Fermentado en barrica
-
24,90
V.T. CADIZ
-
ALBA BALBAINA
Palomino Fina
-
19,00
V.T. CASTILLA Y LEON
-
ERESMA
Godello
-
19,00
-
QUINTA LUNA
Verdejo
-
23,00
-
CANTAYANO LA SECA
Verdejo
-
23,00
D.O. BIERZO
-
MERAYO
Godello
-
19,50
D.O. VALDEORRA
-
O LUAR DO SIL
Godello. Fermentado en barrica
-
42,50
D.O. CARIÑENA
-
CARE
Chardonnay
-
18,00
-
PARTICULAR
Chardonnay
-
19,00
D.O. ALICANTE
-
ENRIQUE MENDOZA
Chardonnay
-
20,00
-
TIRIMA
Meseguera y Moscatel
-
18,00
-
TIRIMA HILL
Chardonnay y Meseguera. Ferm. en Barrica
-
24,00
-
PINCEL
Monastrell. Blanc de Noir
-
19,50
D.O. MONTILLA-MORILES
-
TRES MIRADAS
Pedro Ximénez Bajo Velo de Flor
-
19,90
D.O. VINOS MADRID
-
LAS MORADAS DE SAN MARTIN
Albillo Real
-
20,50
-
ENSAYO LAS MORADAS DE SAN MARTIN
Albillo Real. Ferm. en Barrica
-
26,50
D.O. RIBERA DEL DUERO
-
LA GOYESCA ALTOS DEL ENEBRO
Albillo. Ferm. en Barrica
-
29,90
D.O. SIERRA DE SALAMANCA
-
LA ZORRA NOVENA
Rufete Blanco
-
39,00
D.O. VALENCIA
-
CLOS CORVI
Riesling
-
21,50
V.T. DE ZAMORA
-
LAS CONTIESAS
Doña Blanca, Godello, Palomino y Verdejo
-
23,50
V.T. CASTILLA
-
CORPUS DE MUNI
Riesling-Verdejo
-
17,50
D.O. RUEDA
-
MONTEABELLON
Verdejo
-
18,00
-
LOESS
Verdejo
-
19,00
D.O. Grande vino de RUEDA
-
BELONDRADE y LURTON
Verdejo. Ferm. en Barrica y Sobre Lías
-
43,50
-
CAMPO ELÍSEO
Verdejo. Ferm. en Barrica
-
42,50
D.O. RIBEIRO
-
VIÑA D'MATEO
Treixadura, Torrontés y Godello
-
19,00
D.O. PENEDES
-
MATERIA PRIMA
Xarel-lo y Malvasia
-
20,00
D.O. RIAS BAIXAS
-
PACO & LOLA
Albariño
-
22,95
-
LAVAL
Albariño
-
20,50
-
DAVIDE
Albariño
-
29,50
-
ATTIS MAR
6 meses bajo el Mar. Albariño
-
85,50
-
VALTEA Finca Garabato
Albariño
-
25,50
-
ATALANTE
Caiño
-
33,95
D.O. SOMONTANO
-
BESTUE ALICIA
Chardonnay. Sobre lías
-
19,50
-
BESTUE
Gewurztraminer
-
20,50
V.T. EXTREMADURA
-
BUCHE
Chardonnay
-
18,00
Made from white or red grapes (from uncoloured pulp). In this second case, the must is separated from the skin immediately so that it does not become coloured. In general, fermentation is carried out with must, separated from skins, pips, stems, etc. And, although it is not common to age it, there are white wines that are aged.
Among the white wines there is the so-called green wine, a young Portuguese wine with little maturation, or the grey wine, obtained from red grapes. Also considered a white wine is vin jaune (yellow wine), made in the French region of Jura, with grapes of the savagnin variety harvested late and with high sugar content.